Het gezicht achter vb luxury design

Welkom bij VB Luxury Design, een bedrijf dat in 2022 is opgericht door Klaas-Jan van Beek. Onze specialisatie ligt in het creëren van hoogwaardige designverlichting, waarbij we bijzondere aandacht besteden aan de kleinste details, duurzame kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Onze lampen passen naadloos in hedendaagse wooninterieurs. Als u op zoek bent naar een opvallende toevoeging aan uw interieur, nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in onze online winkel of in de  showroom  bij Diepeveen keukens. Onze exclusieve verlichting heeft een klasse die u nergens anders in deze stijl zult vinden.

Collectie

De collectie die wij presenteren is elegant, heeft glamour en een luxe uitstraling. De geometrische vormen passen goed in elk interieur en combineren mooi met elkaar en met andere meubels die niet door ons ontworpen zijn. De materialen die we gebruiken, zijn op zichzelf robuust maar door ons op een verfijnde manier toegepast. Alle objecten zijn handgemaakt in Nederlandse ateliers.